Remo
»
»
»
»
»
REM | El Real Club Nàutic Calp, gran vencedor de la 3ª edició del Open Internacional del Campello

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

REM | El Real Club Nàutic Calp, gran vencedor de la 3ª edició del Open Internacional del Campello

Diumenge passat 16 de setembre es va celebrar l’III Open Internacional del Campello, una prova organitzada pel Club Nàutic el Campello i que conforma la segona regata de la Lliga Remo de Mar 2018. Una Lliga que al seu torn està promoguda per la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana.

Les condicions climatològiques van obligar a suspendre la jornada del dissabte, per la qual cosa només van poder competir les categories d’absolut i veterans en les modalitats C1X i C2X.

Cal ressaltar que en veterà femení va tenir lloc una regata de C4X i una prova mixta de veterans per parelles. Van participar un total de 76 remeros, que podrien haver estat el doble si s’hagués celebrat la regata prevista per al dissabte.

El Real Club Naútico Calp va aconseguir tres triomfs; el Real Club Nàutic Calp, el Club Naúticoel Campello i el Club de Remo Confraria Pescadors Torrevella van aconseguir dues; i finalment el Real Club Nàutic Torrevella va obtenir un.

La propera cita serà el dissabte 22 de setembre amb el Campionat Autonòmic de Rem de Mar, que tindrà lloc en les aigües de Calp. Competiran les següents categories: cadet, juvenil, absolut i veterà masculí i femení; així com les d’absolut i veterà mixt.

Fotografies: Alberto Perea
Categorías Remo