Rugby
»
»
»
»
»
La FRCV celebra un festival de rugbi contra el càncer

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B
Les Abelles
Jugadores del CP Les Abelles se saludan en el encuentro ante el AVIA Eibar Rugby

La FRCV celebra un festival de rugbi contra el càncer

Jugadores del CP Les Abelles se saludan en el encuentro ante el AVIA Eibar Rugby

La FRCV (Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana) ha decidit organitzar un festival solidari. Aquest diumenge 24 de novembre se celebrarà el mateix amb l’objectiu de conscienciar sobre el càncer de mama i de pròstata.

El lema triat per a l’ocasió és: #YoPlaco. La fi serà conscienciar a la societat de la importància de la prevenció i la investigació d’aquesta enfermetat. L’activitat es realitza amb la col·laboració de la AECC de València.

«es tracta d’anar creant iniciatives que consciencien a la societat de la importància de la investigació»

José Luis López, president de la federació explica que “es tracta d’anar creant iniciatives que consciencien a la societat de la importància de la investigació. Tenim un acord amb la AECC a València i anem anar sumant esdeveniments on poder ajudar i fomentar la lluita contra el càncer”.

Al llarg del matí es realitzaran activitats lúdiques i jocs de rugbi per als més joves de 11:00h a 12:00h en el camp xicotet del Riu. Per als més majors, juntament amb les veteranes i veterans de la Comunitat Valenciana podran participar en la trobada d’exhibició. L’horari serà d’11.30 a 13.00 hores.

Por Golsmedia

Categorías RugbyPolideportivo