Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | València caminarà contra la violència de gènere el 12 de novembre

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

ATLETISME | València caminarà contra la violència de gènere el 12 de novembre

 

Milers de persones participaran a València diumenge que ve 12 de novembre en contra del maltractament de gènere, en la “II Marxa contra la Violència de Gènere” organitzada per l’Ajuntament de València, a través de la seua Fundació Esportiva Municipal. L’esdeveniment, de caràcter solidari, pretén sensibilitzar i conscienciar a la societat contra la violència masclista a través de l’esport. Els diners recaptats amb les inscripcions aniràn destinats íntegrament a l’Associació ALANNA.

El punt d’eixida de la Marxa tindrà lloc en el passeig de l’Albereda, entre els ponts del Reial i de l’Exposició. Els participants arrancaran la prova des d’esta localització per a travessar, a continuació, algunes de les zones més cèntriques de la ciutat com el carrer Colom, el carrer Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries i el pont del Reial, des d’on tornaran al punt inicial, lloc on estarà la meta.

La prova consta d’un recorregut de 5,5 quilòmetres, apte per a persones de totes les edats i amb condicions físiques diverses. A més, atés que es tracta d’una carrera recreativa, i per tant no competitiva, els participants poden fer el recorregut caminant o a ritme de passeig. A més de la Marxa, l’esdeveniment solidari comptarà amb una sèrie d’activitats paral·leles i d’animació que començaran a desenrotllar-se a partir de les 11 del matí. Els assistents podran disfrutar de classes de fitness llatí, exhibicions col·lectives de diferents disciplines i tallers específics organitzats per entitats que treballen habitualment en la lluita contra la violència de gènere.

Les inscripcions estaran obertes fins a l’11 de novembre en les plantes d’Esports dels centres de El Corte Inglés de l’avinguda de França, Pintor Sorolla i Nuevo Centro. El cost solidari de la inscripció és de tan sols un euro. L’Associació ALANNA, entitat solidària de la prova, desenrotlla el seu treball evitar l’exclusió social i afavorir la integració i igualtat de les dones a través de programes realitzats amb els col·lectius més vulnerables pròxims a la víctima, com la família o els fills menors.

Categorías Sin categoría