»
»
»
»
»
VOLEIBOL | Dos jugadors del Club Voleibol Xàtiva, convocats per al selecció espanyola sub18

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

VOLEIBOL | Dos jugadors del Club Voleibol Xàtiva, convocats per al selecció espanyola sub18

Es tracta de Victor Mico i Borja Cuquerella. Els dos jugadors juvenils del CV Xàtiva han tornat a ser convocats per la selecció espanyola pler a disputar la fase de classificació per al Campionat d’Europa sub18 que comença hui a la localitat grega de Rentis.

Víctor Mico, ve de disputar els ultims dies de desembre el Torneig de la Confederació europea a Montpellier, França, on Espanya va aconseguir el quart lloc després de guanyar a Portugal i França i perdre amb Alemanya i Holanda.

Però no son els unics perquè hui també es disputa a Paterna el Campionat autonòmic de seleccions provincials de voleibol per a les categories infantil i cadet i fins a 21 jugadors del conjunt de La Costera han sigut convocats, es tracta de Carlos Ballester, Javier Ballester, Sergio Crespo, Alfonso Gozalbez, Pau Martínez, Sergio Peñalver i Pablo Pérez. Infantil femení: Alba Marti i Patricia Taylor Cadet masculí: Alejandro Borras, Pep Camus, Alvaro Gomez, David Marti, Javier Martinez i Rodrigo Mira Cadet femenino: Claudia Fita, María Martínez, Laura Mascarell, Cristina Moreno, Eva Muñoz i Belinda Tchounga

Categorías Sin categoría