Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Més de 300 atletes participaran al Gran Premi Ciutat de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

ATLETISME | Més de 300 atletes participaran al Gran Premi Ciutat de València

Será dissabte de vesprada al velòdrom Luis Puig de València. La primera de les tres grans cites previstes per a este primer trimestre de 2018 junt a les copes del Rei i de la Reina i el Campionat d’Espanya absolut.

La participació valenciana tindra a dos atletes d’Onil com a principal atractiu. Eusebio Cáceres, en bot de llargària i Jorge Ureña, al triatló, seràn els principals alicients d’esta cita atlètica encara que també vorem sobre el tartan a la mitica Concha Montaner, a l’alacantina María del Mar Jover o la castellonenca Carmen Ramos.

Entre les llançadores també hi haurà representació valenciana com ara Paula Ferrandiz, atleta naixcuda a Sant Vicent del Raspeig o Judith Prats, de Gandia. També correra com a casa Carla Masip, la jove de Castelló que participara als 800 metres llisos.

A les 16:45 hores començara la vesprada atlètica amb el triatló, i, passant per totes les carreres i llançaments arribarem fins a les sèries de 1.500 metres prèvies al lliurament de premis, previst per a les 20 hores.

 

Categorías Sin categoría