Premsa Ibèrica estrena un nou canal: Neomotor

El nou del gran grup de comunicació Premsa Ibèrica es diu Neomotor, i és que es va presentar de manera oficial aquest dimecres.

La web comptarà amb articles, reportatges, proves, presentacions, galeries fotogràfiques i vídeos en alta definició

Aquesta nova iniciativa es tractarà d’un producte global de motor, es comunicarà des de diferents plataformes multimèdia. Neomotor mostrarà els millors continguts en l’àmbit de l’automoció en els 16 diaris que formen part de la gran Premsa Ibèrica.

Neomotor serà capaç d’enriquir i estimular l’activitat i la vida social vinculada al sector

La presentació va tenir lloc a l’auditori Naturgy es va donar a conèixer el gran projecte automobilístic, a ell van assistir actors de la indústria de l’automoció i les principals marques. A més, Antonio Lobato va ser l’encarregat de conduir l’esdeveniment.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.