TENNIS TAULA | El camí cap a l'Autonòmic Absolut de Xàtiva ja ha començat

El pròxim cap de setmana es disputarà a Xàtiva el torneig de tenis de taula a nivell Autonòmic Absolut. Així doncs, les rondes classificatòries ja han començat, de les quals eixiràn els classificats per al mencionat torneig. Foto: FTTCV.

El passat cap de setmana es va celebrar en la Sala de Tenis de Taula de Manises els denominats pre-autonòmics; rondes classificatòries de cara al torneig autonòmic. Remarcar que estes van estar formades per dos proves, les quals acollien els participants de la zona de Castelló i València.

Primerament, informar que durant el dissabte passat dia 26 de maig es va disputar la primera prova que va finalitzar amb un total de dotze tenistes classificants per a la segona ronda, que es va celebrar el diumenge.

Centrant-nos en esta segona prova, la seua estructura era molt senzilla: quatre grups dels quals eixirien quatre campions, que es classificarien directament per al tercer pre-autonòmic. A banda, tenint en compte que hi havia sis places en disputa, remarcar que els subcampions van jugar entre si.

D’esta manera, destacar que els quatre campions van ser: Enrique Pelayo (AD València), Manel Pérez (CTT Algemesí), Miguel Jordán (Corriol Oliva) i José M. Hernández (Corriol Oliva). Mentres que els dos vencedors dels encreuaments de subcampions van ser: Guillem Valverde (La Vall d’Uixó) i Adrián Murcia (Costa Tarongina).

Finalment, informar que durant el matí i vesprada de dissabte que ve dia 2 de juny se celebraran el tercer i quatre pre-autonòmic. L’IES La Torreta d’Elda i la Sala de Tenis de Taula de Manises seràn els escenaris que acolliràn els corresponents partits.

Així doncs, d’aquestes últimes proves eixiràn els classificats per a la disputa de l’Autonòmic Absolut, que tindrà lloc en el Pavelló “Francisco Ballester” de Xàtiva (a la foto) diumenge que ve dia 3 de juny.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.