»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | Hi haurà representació alacantina en els Trials de Don Benito

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

TENNIS TAULA | Hi haurà representació alacantina en els Trials de Don Benito

Una jugadora alacantina de tenis de taula ha sigut seleccionada per a la disputa dels Trials que es celebraràn en la localitat extremenya de Don Benito, en els quals aspirarà a ser una de les seleccionades per als pròxims Campionats d’Europa Absoluts. Foto: FTTCV.

Aquest pròxim cap de setmana es celebraràn en la localitat extremenya de Don Benito els denominats Trials de tenis de taula de cara al pròxim Campionat d’Europa d’este esport, que l’albergarà la ciutat d’Alacant.

Centrant-nos en estos Trials, cal informar que han sigut seleccionats un total de huit jugadors i jugadores, els quals aspiraràn a aconseguir una plaça en la Selecció Espanyola per a la disputa dels pròxims Campionats d’Europa Absoluts, que s’iniciaràn en el pròxim mes de setembre.

Pel que fa a les seleccionades femenines, cal destacar que estarà present una jugada de la nostra comunitat. Es tracta de Marina Ñíguez (en la foto), jugadora de l’ASSSA Alacant TM.

Finalment, remarcar que la mencionada jugadora disputarà en estos Trials un total de set partits, ja que el sistema de competició se centra en un únic grup de totes les jugadores femenines, on jugaràn totes contra totes a una única volta i totes les trobades seràn al millor de set jocs.

Des de la FTTCV han volgut «desitjar èxit a Marina» ja que «seria magnífic veure jugar a Alacant».

Categorías Tenis de mesa