TENNIS TAULA | Dos valencians entre els tres primers del ParaTT Open

Dos tenistes de la Comunitat Valenciana, un masculí i una femenina, van aconseguir pujar-se al pódium el passat cap de setmana, concretament en el ParaTT Open, factor 20, pertanyent al Circuit de la ITTF. Fotos: FTTCV.

Dissabte passat dia 9 de juny es va disputar en la localitat catalana de Sant Cugat el torneig denominat ParaTT Open, factor 20, que pertany a un dels uns quants circuits de la ITTF (Federació Internacional de Tenis de Taula).

Així, doncs, cal destacar que dos tenistes participants de la nostra comunitat van aconseguir pujar-se al pódium en la modalitat individual; concretament ambdós es van fer amb la medalla de bronze.

En primer lloc, tenim Raquel Mateu (en la foto posterior), tenista valenciana que competix en Classe 10 que després d’un gran inici de torneig va aconseguir classificar-se per a la ronda de semifinals, on va ser eliminada per Mónica Tepelea, tenista romanesa que finalment es va proclamar campiona femenina.

Raquel

D’altra banda, en la modalitat masculina es troba Óscar Ponce (en la foto de portada), tenista valencià de Classe 11 que també va aconseguir accedir a l’eliminatòria de semifinals, en la qual va caure derrotat després de protagonitzar un emocionant dolc davant del francés Thimote Ivalide, que precisament també va acabar coronant-se com a campió. A més, del propi Óscar cal ressaltar que recentment es va proclamar campió a nivell autonòmic de la seua categoria.

Finalment, remarcar que des de la Federació Valenciana han volgut ressaltar el “gran resultat dels nostres representants”, als quals ara se’ls acosten les proves per equips.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.