»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | La FTTCV tindrà nou president més de dos dècades després

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense

TENNIS TAULA | La FTTCV tindrà nou president més de dos dècades després

El que fins a la data continua sent el president de la Federació de Tenis de Taula de la Comunitat Valenciana ha anunciat que no es presentarà a les pròximes eleccions. D’aquesta manera, la FTTCV tindrà nou president quasi tres dècades després. Fotos: FTTCV.

A mitjan present mes de juny, la junta de la FTTCV va dur a terme en la Sala de Tenis de Taula de Manises una doble assemblea en què una notícia va acatar tot el protagonisme. I és que José Gómez (en la foto posterior), actual president de la Federació de Tenis de Taula de la CV, va anunciar que no es presentarà a les pròximes eleccions per a la presidència de la mencionada federació.

presi

27 anys al capdavant de la FTTCV

Sobre José Gómez, cal destacar que porta al capdavant de la presidència més de dos dècades. I és que des d’aquell any de 1991 en el que va guanyar les eleccions, està prop de complir res més i ni més ni menys que 27 anys en el càrrec. Des de la pròpia Federació van comentar que «temps haurà de valorar tots estos anys de treball».

D’altra banda, assenyalar que en la mencionada assemblea no es van aprovar els Pressupostos del 2018, perquè «la Federació ha de modificar-los»; així com la denominada «Memòria Esportiva», per motiu que «la temporada encara no ha acabat».

Finalment, des de la Federació destaquen l’aprovació de la «modificació d’Estatuts i Reglaments de la FTTCV»; així com el «Reglament i Calendari Electoral».

Categorías Tenis de mesa