Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | López-Montagud també s’acomiada del quadre de dobles junior de Roland Garros

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Amorebieta vs Villarreal B

TENNIS | López-Montagud també s’acomiada del quadre de dobles junior de Roland Garros

Fin de l’aventura en el Roland Garros 2018 per a Carlos López-Montagud, tennista valencià que participava en el junior del prestigiós torneig parisenc.

El d’Algemesí, que ja havia caigut en quarts de final del quadre individual, ha perdut el seu partit de dobles -que estava pendent de reprendre’s per la pluja- i ha quedat eliminat en segona ronda del quadre de parelles, en el qual competia junt a l’espanyol Nico Álvarez.

El jove va arribar fins a quarts de final del quadre individual, on va caure davant Sebastian Korda

La dupla espanyola va caure davant els francesos Gaston (número 2 del quadre) i Tabur en dos sets 0-6 i 4-6 en la segona ronda del torneig; anteriorment havien vençut al nord-americà Fenty i al coreà Park en el desempat del tercer set amb un resultat global de 3-6; 6-3; 1 (7)-0 (10).

L’únic representant valencià del Roland Garros Junior s’acomiada així definitivament de totes les seues opcions. Anteriorment hi havia perdut en el quadre individual en el seu partit de quarts de final davant Sebastian Korda, número 2 del torneig, fill de Petr Korda i un dels favorits, en dos sets per un 6-2/6-3.

Foto: @spaintenis

Categorías Tenis