Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Bautista es va refer amb una contundent victòria sobre Mektic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Roberto Bautista
Roberto Bautista en un partit. Imatge: ATP.

TENNIS | Bautista es va refer amb una contundent victòria sobre Mektic

Roberto Bautista en un partit. Imatge: ATP.

Roberto Bautista no va decebre en la seua segona oportunitat a la Copa Davis. El castellonense va aconseguir refer-se davant el croata Mektic després de la seua derrota del passat dimarts enfront Rússia, fet que va complicar l’eliminatòria d’Espanya en aquesta competició. Tot i que el duel era front a un rival menor -Mektic és un consumat doblista i manca de rànquing a nivell individual-, Bautista va complir amb el seu paper i va atorgar a l’equip un punt fonamental per a encaminar el pas a quarts de final que Nadal va certificar en l’encontre posterior davant un desconegut Borna Gojo.

Bautista, novè al rànquing de l’ATP, es va enfrontar a Mektic, consumat doblista que careix de classificació a nivell individual

La diferència entre ambdós contendents es va fer evident des de l’inici del duel. Fins a tres ocasions va aconseguir el tenista espanyol trencar el servei de Mektic en el primer joc, que va finalitzar als 27 minuts amb un resultat de 6-1 per al de Castelló. Bautista, a qui aquest partit va servir per guanyar la seguretat i confiança minvades en el seu debut, va jugar amb intel·ligència i va saber forçar molt bé els errors de l’oponent. 

El castellonense es va refer de la seua actuació front a Rússia amb una victòria davant Mektic per 6-1 i 6-3 en 57 minuts

El segon joc va continuar amb la línia de l’anterior. A Bautista, novè al rànquing mundial de l’ATP, li eixia tot i va sentenciar fàcilment l’encontre després d’un ‘doble break’ al croata que va posar el punt i final al segon set i al partit per 6-3. Amb aquesta victòria, en la que no va cedir cap punt de break, el castellonense es va refer de la seua primera actuació al torneig.

L’equip espanyol, comandat per Albert Bruguera, continuarà el seu camí a la Davis demà divendres per la vesprada.

Por Golsmedia