Tesla ofereix als seus vehicles més autonomia i velocitat de càrrega

La companyia Tesla converteix a dos models, en particular al ModelS i al Model X, en cotxes més potents i capaços de carregar abans les seves bateries. 

Aquesta actualització és per al model Long Range del Model S, que ara compta amb una autonomia de fins a 595 quilòmetres. Mentre que el Tesla Model X ofereix ara una autonomia de fins a 523 quilòmetres.

No és una actualització de programari, sinó alguns canvis en la mecànica dels vehicles

S’ha millorat l’acompliment del motor d’imant, així com el disseny dels engranatges i de les cel·les de les bateries. A més ara tenim la possibilitat de carregar els vehicles amb una reducció de fins al 50% del temps que necessitaven fins ara.

També podem comptar amb la millora en l’eficiència del tren motriu en un 10%, que incideix directament en l’autonomia dels vehicles, així com també en l’acceleració i en la forma que l’energia flueix per tot el vehicle.

La suspensió també s’actualitza, adaptant-se encara millor a les carreteres

En definitiva, Tesla ha retocat als seus models més carismàtics, amb l’objectiu de fer-los una mica més eficients, per a aconseguir més autonomia, velocitat de càrrega i acceleració.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]