Transporte
»
»
»
»
»
»
Els taxistes de València col·lapsen la ciutat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense

Els taxistes de València col·lapsen la ciutat

El sector del taxi de la Comunitat Valenciana ha convocat una protesta avui,  contra la indiferència i la falta d’iniciativa mostrada pel president de la Generalitat.

La manifestació ha començat aquest matí a les 10.30 hores, quan els primers vehicles s’han col·locat al carrer Pintor López amb la plaça Teodoro Llorente, prop de les Torres de Serrans. Els taxistes han format una cua fins al carrer Xàtiva ocupant així tota la calçada a excepció del carril bus-taxi.

Una vegada situats els vehicles, s’han dirigit a peu fins a la plaça de Manises, per a llegir les seves reivindicacions

Critiquen la tardança a l’hora d’elaborar un decret llei que reguli les VTC en la Comunitat Valenciana per a no envair-se competències els uns als altres. La Generalitat va plantejar una antelació mínima de 15 minuts de contractació per als VTC en el nou decret de regulació i no permetre la captació lliure de clients ni la geolocalització.

D’aquesta manera els dos sectors puguin conviure i oferir a la ciutadania el millor servei sense conflictes

La nova normativa proposa que els cotxes hauran de tenir menys de deu anys, la Conselleria se centrarà en regular els serveis de transport interurbà que realitzen les VTC, mentre que permetrà que els ajuntaments ordenin i intervinguin en els serveis urbans.

Categorías Transporte