L'EMT de València no farà vaga en Falles

El Comitè d’Empresa havia proposat que els treballadors de l’EMT fessin vaga en Falles, però aquests han votat i no hi haurà vaga, han acceptat les condicions de prejubilacions parcials signades per CGT, TUC i APTTUV. 

La votació va tenir lloc ahir, on els treballadors van donar suport a l’acord de jubilació parcial i el seu rebuig a la vaga en Falles per 755 vots, mentre que 465 es van manifestar en contra, va haver-hi 23 sufragis nuls i 6 nuls.

La votació va recollir un total de 1.249 vots

La companyia presidida pel regidor Giuseppe Grezzi signa la pau social amb els treballadors després que en aquest mandat s’hagin produït notables avanços, amb un nou conveni. No obstant això, es va deslligar el conflicte quan la companyia municipal va revisar el pla de prejubilacions ja que no s’ajustaven a la llei.

Per això, es van impulsar aturs de protesta el mes passat i una vaga per als dies 17 i 18 de març, en plenes Falles. Mentrestant, l’empresa ha anat millorant la seva oferta de prejubilacions parcials als treballadors ajustant-se a la legalitat vigent.

Finalment CGT, TUC i APTTUV van acceptar les condicions de l’empresa i els treballadors han ratificat l’acord en assemblea, mentre que UGT i CCOO han vist que la plantilla no recolzava en aquesta ocasió les seves mesures de pressió.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.