Inicio / Vela // + Noticies / VELA | El Barbablu guanya la primera regata entre Gandia i Cullera amb tems compensat

VELA | El Barbablu guanya la primera regata entre Gandia i Cullera amb tems compensat

Emocionant i divertida. Així pot qualificar-se la decena edició de la Regata Torre del Marenyet. La primera va disputar-se entre Gandia i Cullera mitjançant el sistema de temps compensats. El guanyador va ser un habitual del podi, el Barbablu, del Club nàutic de Cullera, del suecà Carlos Pavía. Per darrere quedaren el Slainte dels germans Greu i el Fandanguito, del nàtic de Gandia, d’Ignacio Frasquet.

Per categories, a la regata plus, ocuparen les dos primeres posicions el Barbablu, el Slainte i el Jambo. A la classe regata sigueren el Formidable, el Haddock i el Tortooga, mentre que a la classe club el Fandanguito, el Tourane i la Salada siguieren els primers. En total 18 participants.

A més va entregar-se un trofeu al Sarantín II del Club nàutic de Cullera, de Vicente Salvador, per a premiar la seua constància després d’arribar l’ultim.

La regata va disputar-se mitjançant el sistema de temps compensats, es a dir, les embarcacions van eixir de forma esglaonada siguent el més lents els que van eixir primer per a que la prova agafara emició perquè el primer en arribar a Cullera en temps reial també seria el guanyador. La primera eixida programada tingué que anular-se per l’escas vent, que sigué el protagonista de la jornada.

 

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

KITE SURF | La defensa a ultrança de la Federació Valenciana al kite surf

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana ha mogut fitxa per defensar els interessos …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *