VELA | El Barbablu guanya la primera regata entre Gandia i Cullera amb tems compensat

Emocionant i divertida. Així pot qualificar-se la decena edició de la Regata Torre del Marenyet. La primera va disputar-se entre Gandia i Cullera mitjançant el sistema de temps compensats. El guanyador va ser un habitual del podi, el Barbablu, del Club nàutic de Cullera, del suecà Carlos Pavía. Per darrere quedaren el Slainte dels germans Greu i el Fandanguito, del nàtic de Gandia, d’Ignacio Frasquet.

Per categories, a la regata plus, ocuparen les dos primeres posicions el Barbablu, el Slainte i el Jambo. A la classe regata sigueren el Formidable, el Haddock i el Tortooga, mentre que a la classe club el Fandanguito, el Tourane i la Salada siguieren els primers. En total 18 participants.

A més va entregar-se un trofeu al Sarantín II del Club nàutic de Cullera, de Vicente Salvador, per a premiar la seua constància després d’arribar l’ultim.

La regata va disputar-se mitjançant el sistema de temps compensats, es a dir, les embarcacions van eixir de forma esglaonada siguent el més lents els que van eixir primer per a que la prova agafara emició perquè el primer en arribar a Cullera en temps reial també seria el guanyador. La primera eixida programada tingué que anular-se per l’escas vent, que sigué el protagonista de la jornada.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]