VELA | El Cafés Granell venç en la regata Cullera-Formentera per tercer any consecutiu

Més de la meitat de la flota es va retirar el cap de setmana passat de la regata Gramantol entre Cullera i Formentera. L’escàs vent va dificultar l’arribada a la illa en una regata en la qual el Cafés Granell, veler pertanyent al Real Club Nàutic de València, es va fer amb la victòria després de quasi 21 hores de navegació.

El vaixell capitanejat per Agustín Granell (Sueca) es va fer amb el XVI Trofeu Ruta del Gramantol per tercer any consecutiu en una regata d’altura organitzada pel Club Nàutic de Cullera en la qual van participar 16 embarcacions procedents de diferents poblacions valencianes com Cullera, València, Gandia i Oliva.

Un total de 9 embarcacions de les 16 participants van anunciar la seua retirada

Malgrat que el Genio IV i el Levante Blau Regata van encapçalar el pelotó des de primera hora del matí, segons la flota es va ser allunyant de la costa alguns vaixells van navegar cap al nord i uns altres cap al sud passant pel Cap de la Nau. En ambdues adreces el vent va començar a caure a la nit i algunes tripulacions començaven a anunciar les seues retirades.

Però el Cafés Granell i el Barbablu s’havien quedat en una ruta central i açò els va afavorir; van poder agafar una mica de brisa i avançar rumb a Formentera. La primera a arribar a les instal·lacions de Formentera Mar va ser la del Cafès Granell després de 21 hores de navegació pel Mediterrani. Una mitja hora més tard els feia el Barbablu del Club Nàutic de Cullera amb Carlos Pavía al comandament. El tercer lloc, va anar molt més vesprada, per al Jambo, veler del Real Club Nàutic de València encapçalat per Julio Sánchez.

Foto: CN Cullera

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.