Vela
»
»
»
»
»
VELA | Els quatre representants del Club Naútico el Campello, llests per al Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

VELA | Els quatre representants del Club Naútico el Campello, llests per al Campionat d’Espanya

Santiago de la Ribera serà la seu del Campionat d’Espanya de Làser 4.7 fins aL diumenge que ve 4 de desembre.

Les aigües del Mar Menor, enfront del Real Club Regates Santiago de la Ribera, veuran als millors laseristes d’Espanya en el Campionat Nacional. Per a això, ja estan llestos i amb moltes ganes els regatistes de Làser 4.7 del Club Nautico el Campello Julia Sala, Jorge Gonzálvez, TadeuszSamorodny i Christian Lissorgues.

Julia Sala, Jorge González, Tadeusz Samorodny i Christian Lissorges representaran al Club Nautico el Campello

Els laseristes valencians esperen signar una gran actuació en el torneig nacional. Els regatistes confien a continuar amb la bona dinàmica i estar a l’altura dels bons resultats obtinguts en les cites prèvies les quals ajuden a tenir més motivació per a aquestes cites.

La competició està sent organitzada pel Real Club de Regates Santiago de la Ribera, per la delegació de la Federació Espanyola de Vela i, a més, està en col·laboració amb la Federació de Vela de la Regió de Múrcia i l‘Associació Espanyola de Classe Internacional Làser.

Categorías Vela