Vela
»
»
»
»
»
VELA | El Barbablu s’alça vencedor en el 12º Trofeu Rincón del Faro-Torre del Marenyet

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

VELA | El Barbablu s’alça vencedor en el 12º Trofeu Rincón del Faro-Torre del Marenyet

El cap de setmana passat, concretament el dissabte 10 de novembre, es va celebrar la dotzena edició del Trofeu Rincón del Faro – Torre del Marenyet. Una competició que va organitzar el Club Nàutic Cullera i que es va disputar en les aigües locaales.

El veler Barbablu del suecano Carlos Pavía, integrant del CN Cullera, va dominar de principi a fi una regata en la qual es va proclamar flamant campió i en la qual va imperar el vent de ponent.

El Tourane de Paco Bou i el Ciaio de Vicente Salvador Sanjuán van completar el podi en segon i tercer lloc respectivament.

D’aquesta manera es va consumar el triplet per part del Club Nàutic Cullera, ja que a més de Pavíatambé posseeix en les seves files tant a Paco Bou com a Vicente Salvador Sanjuán. Amb el que la jornada sabatina no va poder ser més perfecta per al club amfitrió.

Quant a la resta de categories cal assenyalar que a la classe 1 va vèncer el Ciaio seguit pel Constància II i el Phoebe, a la classe 2 es va imposar el Tourane seguit del Maat i el Mascoco, i finalment a la classe 3 el més ràpid va ser el Barbablu seguit del Llevant Blau Regata.

Categorías Vela