Vela
»
»
»
»
»
VELA | L’alacantina Ángela Andúgar, subcampiona d’Espanya de Làser Radial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

VELA | L’alacantina Ángela Andúgar, subcampiona d’Espanya de Làser Radial

El Real Club Nàutic de Gran Canària concloïa el cap de setmana passat el Campionat d’Espanya de Làser Radial i Standard, cita emmarcada dins de la 20ª Setmana Olímpica Canària i en la qual va haver-hi representació de la Comunitat Valenciana. Fotografia portada: RCN Gran Canària.

La regatista més destacada va ser la campellera Ángela Andúgar, qui es va penjar la medalla de plata en la categoria femenina. Un Club Naútico el Campello que pot presumir també de la participació de la seua esportista Sheila Martínez, que va acabar amb una meritòria cinquena posició en la categoria Radial.

Virginia Guillermo es va proclamar vencedora, Andúgar va ser segona i la local Mª José Marichal va completar el podi en tercer lloc.

En les quatre jornades de competició tan sols van poder celebrar-se set proves de les dotze que estaven previstes, encara que l’última es va quedar en blanc per l’absència de vent. Pel que la presea de plata de l’alcoiana i integrant del Projecte FER no pot ser més meritòria.

Altres resultats

A més d’Ángela i Sheila, els resultats dels quals s’han comentat amb anterioritat, va haver-hi altres valencians que van brillar en la prova disputada en les aigües de Gran Canària. És el cas per exemple de Carlos Albelda, del RCN Calp. Un Carlos que en la seua primera temporada competint en Standard va aconseguir un 6º lloc en la categoria Sub-21.

En la categoria Snipe ens van representar els valencians José Luis Maldonado i Miguel Ceba. El binomi RCN València –RCN Gandia va quallar d’allò més bé obtenint 47 punts que els van brindar una meritòria setena plaça.

Categorías Vela