Vela
»
»
»
»
»
VELA | El Slainte es proclama campió del 12º Trofeu Estany de Cullera

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

VELA | El Slainte es proclama campió del 12º Trofeu Estany de Cullera

El passat cap de setmana el Club Nàutic de Cullera va celebrar la primera regata del 2019, el Trofeu Estany de Cullera que celebra la seva dotzena edició. Una prova que ha començat de la mateixa manera que va acabar l’any passat: amb victòria del veler Slainte capitanejats pels germans Alejandro i Marcos Grau. Fotografia portada: Diego Moreno.

El camp de regates es va situar des de la Penyetadel Moro fins al Faro. La carrera es va emprendre amb una mica de vent, circumstància que va aprofitar ràpidament el Slainte per a desmarcar-se de la resta de la flota. La primera balisa la van creuar en primera posició, en la segona van ser avançats pel Barbablu.

Els germans Grau es van alçar vencedors amb el veler Slainte.

De fet l’embarcació de Carlos Pavía va travessar primer la meta en temps real, no obstant això no va aconseguir treure-li suficient diferència al Slainte per a guanyar la prova. Cal recordar que les regates es mesuren per un sistema de temps compensats denominat ràting, que s’aplica a cada vaixell en funció de les seues característiques tècniques perquè així la competició estigui més igualada.

D’aquesta manera, el podi el van completar el Barbablu, del suecano Carlos Pavía, i el Sarantin II, pertanyent a Vicente Salvador Sanjuán, en segon i tercer lloc respectivament. Pel que els vaixells locals van dominar clarament.

El Barbablu va ser segon, el Sarantin II tercer.

Categorías Vela