Vela
»
»
»
»
»
VELA | Els valencians guanyen la MedSailing Eurocup 29er i la Optimist Excellence Cup

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Els valencians ‘Quicorras’ Urios i Filippo Binetti guanyen la MedSailing Eurocup de 29er (RFEV).

VELA | Els valencians guanyen la MedSailing Eurocup 29er i la Optimist Excellence Cup

Els valencians ‘Quicorras’ Urios i Filippo Binetti guanyen la MedSailing Eurocup de 29er (RFEV).

Cap de setmana espectacular el que han protagonitzat els regatistes de la Comunitat Valenciana amb la consecució de dos títols molt importants. Unes competicions en les quals s’han enfrontat als millors del panorama internacional demostrant el gran estat de forma del qual gaudim a les nostres fronteres.

MedSailing Eurocup de 29er

El tàndem valencià ‘Quicorras’ Urios i Filippo Binetti, del RCN València, s’han imposat en la prova organitzada en el CN El Balís en sumar un total de 10 punts. Una carrera en l’es ha produït un rècord de participació: 79 inscrits. Van fregar la perfecció en la segona jornada amb tres triomfs parcials que van ser determinant perquè es portassen l’or.

Els francesos Aristide Girou i Noah Chauvin (11 punts) es van proclamar subcampions de la MedSailing Eurocup de 29er, mentre que els finlandesos Ville Korhonen i Edvard Bremer (16 punts) van completar el podi fent-se amb la presea de bronze.

Els valencians Urios i Binetti és van alçarvencedors a sumar 10 punts.

Optimist Excellence Cup

Quant a la vela infantil, l’integrant del RCR Alacant Miguel Campos es va pujar al primer calaix del podi en la Optimist Excellence Cup, competició en la qual cap regatista de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana aconseguia el títol des de l’edició 2013-2014 en la qual va vèncer Kike Luján.

L’alacantí ha conquistat l’or en sumar 285 punts. Per la seua part el letó Martin Atilla s’ha fet amb el subcampionat en sumar 270 punts. Va completar el podi en tercera posició l’espanyola i bicampiona del món María Perelló, primera dona amb 264 punts.

L’alacantí Miguel Campos es va portar l’or amb 285 punts.

Miguel Campos s’alça vencedor de la Optimist Excellence Cup (RFEV).
Categorías Vela