Vela
»
»
»
»
»
VELA | Els valencians Kike Luján i Antonio Torrado, campions d’Espanya de 49er

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Kike Luján i Antonio Torrado es proclamen campions d'Espanya de 49er (Pep Portas).

VELA | Els valencians Kike Luján i Antonio Torrado, campions d’Espanya de 49er

Kike Luján i Antonio Torrado es proclamen campions d'Espanya de 49er (Pep Portas).

Els regatistes de la Comunitat Valenciana continuen collint èxits que rubriquen el gran estat de manera que gaudeix la nostra vela. No és fruit de la casualitat després de l’impuls que s’ha fet des de la Federació Valenciana en col·laboració amb entitats com la Fundació Trinidad Alfonso.

Una de les duples més prolífiques que tenim, per alguna cosa es troben dins del programa olímpic dut a terme per la Federació Valenciana de Vela, han aconseguit la glòria en el centre nacional de Torrevella. Kike Luján i Antonio Torrado s’han proclamat campions d’Espanya de 49er.

Tres triomfs i un segon lloc han donat el títol als valencians.

Un títol més que merescut després d’haver collit tres triomfs parcials i un segon lloc. Un podi que han completat Andrés Barrio (RCN Gran Canària) i Fran Núñez (CN Garraf) en segon lloc, i el tàndem gallec format per Luis Bugallo i Jorge Lorenzo, tots dos del RCN Vigo, en tercera posició.

Els locals Luján i Torrado, del CN Xàbia i RCNTorrevella respectivament, afrontaven la decisiva última jornada amb un avantatge d’1 punt sobre els gallecs Luis Bugallo i Jorge Lorenzo. Afortunadament aquests últims no han tingut el seu millor dia i han hagut de conformar-se amb el bronze.

Van començar l’última jornada amb un avantatge mínim d’1 punt.

La plata els ha estat arrabassada pel tàndem canari-català amb Barri i Núñez (2-2-1-2), els qui si que van navegar francament bé. La quarta posició ha anat a parar a Albert Torres i Elías Aretz (RCNPalma) i la cinquena a Rafel de la Falç i Lucas Rodríguez.

El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència de Carlos Torrado, president de la FVCV; Germán Soler, president del RCN Torrevella, acompanyat per Mercedes Martín, Vocal de Vela Lleugera, i José Antonio Antón, Director Esportiu.

Andrés Barrio i Fran Núñez subcampions, Luis Bugallo i Jorge Lorenzo bronze.

Categorías Vela