Vela
»
»
»
»
»
VELA | Els valencians Kike Luján i Antonio Torrado primers al campionat nacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

VELA | Els valencians Kike Luján i Antonio Torrado primers al campionat nacional

La segona jornada del campionat nacional 49er va tindre lloc este cap de setmana en aigües de Torrevieja amb unes condicions quelcom peculiars a causa de les ratxes de vent inestables i amb poca intensitat. En el seu començament amb 315º, després 160º per a acabar 180º. Foto: Real Federació Espanyola de Vela.

Jornada difícil a les aigües alicantines

En les tres proves realitzades en el poble valencià s’ha destacat, a més de l’aire, que poques vegades va arribar als nou nucs, els descartes que van ser els que van provocar reals canvis en la general.

Luján i Torrado són primers

No obstant això, tots estos inconvenients no han sigut problema per als valencians Kike Luján i Antonio Torrado que s’han portat el triomf, la qual cosa els permet posicionar-se primers en la classificació amb 11 punts al firmar els parcials 2-2-3. Els segons que es troben un simple punt d’estos serien els gallecs que van aconseguir un 1-1-2.

És així com els de la Comunitat Valenciana, que viurien les proves en esta ocasió com a locals, que són present i futur d’este esport, estan demostrant jornada a jornada de la casta que estan fets i que totes les expectatives posades en ells no eren un mer miratge.

Categorías Vela