Vela
»
»
»
»
»
VELA | Kike Luján i Antonio Torrado aconseguixen l’or en la Copa d’Espanya Sub-23 de 49er

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

VELA | Kike Luján i Antonio Torrado aconseguixen l’or en la Copa d’Espanya Sub-23 de 49er

Els representants valencians Kike Luján i Antonio Torrado, s’han proclamat este cap de setmana campions de la Copa d’Espanya Sub-23 de 49er. Esta competició s’ha disputat en el CN Arenal durant la regata Mallorca Sailing Center del 7 al 10 de marzo. Foto: Real Club Náutico de Torrevieja.

Com ja informem, els valencians van guanyar anteriorment el Campionat d’Espanya després d’aconseguir tres triomfs parcials i un segon puesto.

Luján-Torrado aconseguixen la medalla de bronze en la copa d’Espanya i la d’or en Sub-23

El equip format per Kike Luján (CN Jávea) i Antonio Torrado (RCN Torrevieja) ha aconseguit la medalla de bronze en la Copa d’Espanya de 49er. Amb això complixen l’objectiu marcat abans de la prova, aconseguint també la primera posició en la categoria Sub-23.

En la classificació general, el Jambo de la parella Luján-Torrado, ha finalitzat en 36º posició amb 104 punts, 132 en el total de la classificació. Amb este resultat, Luján-Torrado ESP-966 es convertix en la parella número u de l’equip nacional Sub-23 i per tant, participaran en el Campionat d’Europa a Anglaterra i el Campionat del Món Sub-23 que tindrà lloc en Risor-Noruega.

Participarán en el Campionat del Món Sub- 23 en Risor-Noruega

La parella es troba dins del programa olímpic dut a terme per la Federació Valenciana de Vela en col·laboració amb la Fundació Trinidad Alfonso.

Categorías Vela