Vela
»
»
»
»
»
VELA | Tres alacantins es pengen l’or en la Copa d’Espanya de Làser 4.7

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

campeones-laser-cadiz
Els campions d'Espanya de Làser 4.7. Foto: RFEV.

VELA | Tres alacantins es pengen l’or en la Copa d’Espanya de Làser 4.7

Els campions d'Espanya de Làser 4.7. Foto: RFEV.

Aquest cap de setmana s’ha disputat en les aigües de la badia de Cadis, més concretament en la seu del CN Elcano, la Copa d’Espanya de Làser 4.7 on tres alacantins s’han portat la victòria en les seues respectives categories, copant d’aquesta forma quasi tots els triomfs en una competició que ha significat tot un èxit.

Tres dies intensos amb poques incidències climatológiques

Per una part, Lara Sabina s’ha coronat com a campiona d’Espanya en la categoria sub-18 femenina després de finalitzar en tercera posició en la classificació general i com primera en la seua modalitat. Així, la integrant del RCN Calp suma un altre èxit al seu -encara- curta però fructífera carrera esportiva, encara que sens dubte aquest és el seu major assoliment.

D’altra banda, Mariano Cebrián s’ha portat la victòria en la categoria sub-16 masculina. El regatista del CN Benidorm ha finalitzat en una més que positiva desena posició, per la qual cosa ha arredonit una Copa d’Espanya impol·luta.

Isidro Codoñer no va poder arredonir la jornada per als valencians

Finalment, la tercera medalla alacantina ha tingut com a protagonista a Kristine Rope. La integrant del RCN Calpe va acabar la competició en la posició número 52 de la classificació general, resultat que li ha portat fins al més alt en el podi de la seua categoria, sub-16 femenina.

Cal destacar la participació de l’integrant del RCN València Isidro Codoñer, que va partir en l’última regata com a primer classificat i gran favorit a la consecució del títol de sub-18 masculí, però finalment aquest va caure del costat de Ricard Castellvi, del CN Cambrils, per la qual cosa Codoñer s’haurà de conformar amb la segona posició en la classificació general.

Categorías Vela