Vela
»
»
»
»
»
VELA | Marta Peñarrubia aconseguix un bronze en la Copa d’Espanya de Làser Radial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Marta Peñarubia en la Copa de España de Laser Radial

VELA | Marta Peñarrubia aconseguix un bronze en la Copa d’Espanya de Làser Radial

Este cap de setmana s’ha disputat la Copa d’Espanya 2019 per a la Classe Làser Radial celebrada en aigües de la Costa del Maresme. El Masnou ha sigut el Club Nàutic que ha organitzat l’event. Fotografia: FVCV. 

La competició s’ha vist minvada al llarg del cap de setmana degut a les difícils condicions meteorològiques per les que només va ser possible navegar en les jornades del divendres i el dissabte. En aquesta competició trobem les categories següents: Radial absolut masculí/femení, Radial Sub 19 masculí i femení i Radial Sub 21 femení.

Resultats

En la categoria Radial Sub 21, la representant valenciana Marta Peñarrubia aconseguia la medalla de bronze. La jove milita el Club Nàutic Campello.

Por la seua part, Guillermo López del Real Club Nàutic de Torrevieja aconseguia l’octava classificació en la general i la quinta en Sub 19. Jose María Wandosell va ser el segon regatista de club valencià millor posicionat, en dihuitena posició en la general. A este li seguia Igor Kuczys que va finalitzar en 12º lloc en Sub 19 i en 18º lloc en la general.

Categorías Vela