Vela
»
»
»
»
»
VELA | Quique Urios i Filippo Binetti, plata en el Nacional de 29er i bitllet per a l’Europeu i Mundial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Podio Campeonato de España Vela 29er 2019
Además del título nacional estaba en juego la participación en el Europeo y Mundial (RFEV).

VELA | Quique Urios i Filippo Binetti, plata en el Nacional de 29er i bitllet per a l’Europeu i Mundial

Además del título nacional estaba en juego la participación en el Europeo y Mundial (RFEV).

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme el Campionat d’Espanya de Vela de 29er, competició que ha estat organitzada pel Real Club Nàutic de Gran Canària al costat de la Federació Canària de Vela i l’Ajuntament de Las Palmas de Gran Canaria i en l’han prevalgut diverses condicions meteorològiques.

Els locals Yoel Hernández i Paula Barrio no van desaprofitar l’oportunitat de navegar a casa i davant la seva afició, realitzant una gran regata amb la qual van conquistar l’anhelat títol de campions d’Espanya. Un or que arriba malgrat portar junts relativament poc, amb el que demostren el gran nivell que atresoren.

Quique Urios i Filippo Binetti s’han alçat subcampions d’Espanya de 29er.

Però la gran alegria arribaria amb el subcampionat dels valencians Quique Urios i Filippo Binetti. La dupla del RCN València, sensiblement il·lusionada de cara a les pròximes cites internacionals, s’ha pujat al segon calaix del podi amb una plata que els dóna la passada directa a l’Europeu i al Mundial Juvenil.

Sí, la qual cosa llegeixen. Tindrem representació de la Comunitat Valenciana tant en el Campionat del Món Juvenil de Vela de Polònia com en el Campionat d’Europa del Llac di Garda (Itàlia). D’aquesta manera la classificació de Urios i Binettisap de la mateixa manera que l’or i títol dels canaris Yoel Hernández i Paula Barrio.

Amb aquesta plata, s’han classificat per al pròxim Europeu i per al pròxim Mundial.

Els eivissencs Marc Barber i Patrick Juan han completat el podi en tercera posició. Un BFD de la novena prova els va allunyar considerablement dels nostres representants, per la qual cosa van haver de barallar amb ungles i dents per a defensar el bronze davant les catalanes Alicia Frasi María González.

Finalment no va perillar el seu tercer lloc i les catalanes van finalitzar quartes en la classificació general. Cinquenes van ser les càntabres Susana Hurtado i Carlota García. El lliurament de trofeus va comptar amb la presència de l’acabada de nomenar Presidenta del Real Club Nàutic de Gran Canària, Maica López Galábn; el President de la Federació Canària de Vela Joaquín Blanco; el Capità de Fragata Antonio d’Ugarte; el Comodorodel Nàutic Fernando Juárez i el VicecomodoroJosé Carlos Hernández.

Por Golsmedia

Categorías Vela