Foto de familia de todos los medallistas del Campeonato de España 2019 de Vela clase 420 (RFEV).

VELA | El valencià Carlos Balaguer s'alça campió d'Espanya de classe 420 en la categoria mixta

Foto de familia de todos los medallistas del Campeonato de España 2019 de Vela clase 420 (RFEV).

Si hi ha un esport en el qual els esportistes de la Comunitat Valenciana no cessen de collir èxits és sens dubte la vela. El valencià Carlos Balaguer, regatista del Real Club Nàutic de València, ha tocat la glòria en el Centre Galego de Vela. Allí s’ha proclamat campió d’Espanya de classe 420 en la categoria mixta al costat de Clara Llabrés (CNs’Arenal).

Un títol que han obtingut després de quedar en segona posició de la classificació general (4-3-3-[12]-4-5-1-9-8), tan sols per darrere dels Sub-19 mallorquins Conrad Caspar Konitzer i Fernando Rodríguez (CN s’Arenal), els qui s’han fet amb l’or en la categoria masculina.

S’ha proclamat campió d’Espanya en la categoria mixta amb la mallorquina Clara Llabrés.

Pel que respecta a la categoria femenina, la primera posició ha estat per a les canàries Patricia Reino i Isabel Laiseca. Tornem al que ens interessa. Al títol nacional de Carlos Balaguer al costat de la mallorquina Clara Llabrés. I és que l’integrant del Projecte FER no es cansa d’engrandir el seu vast palmarès.

I és que en l’últim Campionat del Món de Vela 420, celebrat a Austràlia i on els germans valencians Pablo i Quique Luján es van coronar flamants campions, Carlos Balaguer va obtenir la presea de bronze. Una recompensa que arribava a penes uns mesos després d’alçar-se campió d’Europa Sub-19 de la mateixa classe a Itàlia.

Balaguer va ser bronze en el Mundial d’Austràlia i campió d’Europa Sub-19 a Itàlia.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.