Vela
»
»
»
»
»
VELA | Antonio López guanya la Copa d’Espanya Optimist i es classifica per a l’Europeu

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Antonio López Copa España Optimist 2019
Antonio López posa con su título de campeón de España Sub-16 (Pep Portas).

VELA | Antonio López guanya la Copa d’Espanya Optimist i es classifica per a l’Europeu

Antonio López posa con su título de campeón de España Sub-16 (Pep Portas).

El passat cap de setmana es va celebrar en les aigües del Port de Santa María la Copa d’Espanya de Optimist, competició organitzada pel CN Port Sherry i importantíssima per a obtenir un bitllet per al combinat nacional.

Els regatistas de la Comunitat Valenciana van quallar un torneig excepcional: un or, dues plates i un quart lloc. Però per sobre de tot dos bitllets per al pròxim campionat d’Europa que se celebrarà a França.

La Comunitat Valenciana aconsegueix un or, dues plates i un quart lloc.

Antonio López, el gran protagonista

De tots els nostres representants, va destacar el títol d’Antonio López (RCN Torrevella) en la categoria Sub-16. El torrevejense gairebé va fregar la perfecció en les tres jornades de la Copa d’Espanya. Encara que no va tenir un bon començament, sobretot en les dues últimes proves del dijous, en les dos següents va mostrar un gran nivell.

Aquesta regularitat que va demostrar després, amb parcials de 2-4-1 i 9-1-3, li van permetre pujar-se pel cap alt alt del podi en la categoria sub-16 i el subcampionat de la classificació general. D’aquesta manera, Antonio López s’ha guanyat una plaça en l’equip nacional per a l’Europeu de França.

Antonio López guanya en Sub-16, plata en la general i es classifica per a l’Europeu.

Altres resultats

A més de López, va haver-hi altres regatistasvalencians que ens van enorgullir en les aigües gaditanes. El valencià Carlos Espí, esportista del RCN València, va aconseguir la medalla de plata en la categoria Sub-13. A diferència del primer, Espí va ser de més a menys en la competició.

La torrevejense Adriana Castro, companya de club d’Antonio López, va obtenir una meritòria quarta plaça en la categoria Sub-16. No ho va tenir res fàcil l’alacantina, qui va haver de mesurar-se a la bicampiona del Món que va tornar a revalidar la Copa d’Espanya.

Carlos Espí va ser subcampió en Sub-13, Adriana Castro 4ª en Sub-16.

Si no canvien els esdeveniments en els pròxims dies, el valencià Mateo Codoñer del RCN València acompanyarà a Antonio López en l’Europeu. Una classificació que ha conquistat en acabar onzè en la categoria Sub-16.

Por Golsmedia

Categorías Vela