Els errors més comuns en la nostra alimentació

Molts són els factors que afecten a la nostra alimentació, i tots ells impedeixen que aconseguim portar una alimentació adequada, i fins i tot podria perjudicar el nostre propi aspecte.

Aquests són els set errors més comuns, picar entre hores altera constantment el rellotge natural del nostre organisme; no desdejunar, és un clar error ja que és el menjar més important i la que ens aportarà l’energia necessària per afrontar la resta del dia.

Els aliments amb altes dosis de greixos saturats que poden arribar a generar-nos problemes de salut

La fruita i la verdura aportarà les vitamines i minerals que el nostre organisme necessita, es recomana menjar de dos a tres peces al dia; el menjar ràpid i el seu alt nivell de sal afecta de manera directa al nostre organisme. No beure la suficient aigua pot arribar a causar-nos alteracions en l’estat d’ànim o fins i tot una caiguda en la pressió arterial.

L’error aquesta a prendre refrescs per sadollar la set; i també a menjar més del que necessita el nostre estómac, per això es recomana beure un got d’aigua abans de menjar, i així a no confondre la set amb el gana i a no passar-nos amb el menjar

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.