Ricardo Ten. Foto: FCCV.

CICLISME ADAPTAT | Ricardo Ten i Maurice Eckhard s'acosten a Tòquio al véncer en la Paracycling Bira

Ricardo Ten. Foto: FCCV.

El retorn de la Paracycling Bira al calendari de ciclisme adaptat no ha pogut convertir-se en millors notícies per als valencians Ricardo Ten i Maurice Eckhard, ja que tots dos s’han imposat en les seues respectives categories i sumen un bon botí de punts que els deixa a un pas dels Jocs Paralímpics de Tòquio 2020.

Per part seua, Ricardo Ten s’ha alçat amb el triomf en la contrarellotge disputada en el matí de hui. L’atleta del Projecte FER ha tornat a regnar en la categoria C1 i suma el seu quart triomf després de coronar-se campió en la  Copa d’Europa de Corridonia, Copa d’Europa de Ostende i Copa d’Europa de Bourg en Bresse.

Doblet valencià en la Paracycling Bira

Per part seua, Maurice Eckhard s’ha portat el triomf en la contrarellotge de la categoria C2 després de mostrar un ritme constant i fort durant tota la prova. D’aquesta forma, Eckhard suma un triomf que se suma a l’èxit collit en Bourg en Bresse, on es va portar la plata.

Els triomfs de Ten i Eckhard no han sigut els únics en el Paracycling Bira, ja que la selecció espanyola s’ha portat el triomf en totes les proves disputades en el matí de hui: Gonzalo García Abella (MT1), Joan Reinoso (MT2), Eduardo Santas (MC3), Óscar Higuera (MC4); Sergio Garrote (MH2); i Luis Miguel García Marquina (MH3).

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.