Formación
»
»
»
»
»
»
La Universitat de València i els cinemes Babel proposen un espai de debat cultural

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Jugadores Alcorcón y Eldense

La Universitat de València i els cinemes Babel proposen un espai de debat cultural

Els Cinemes Babel i el Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicacióde la Universitat de València empienzan una iniciativa conjunta demà, 8 de gener i es prolongarà fins al 25 de juny. 

El cinema-club serà l’espai cultural del moment

L’objectiu del Cinema Club Babel és obrir un espai de debat cultural a partir de l’anàlisi del cinema contemporani. Tots els dimarts a les 18.30 hores, diferents experts en història i teoria del cinema aniran presentant les pel·lícules d’estrena més rellevants i, després de cada projecció, debatran amb els assistents.

Les últimes obres d’alguns d’aquests cineastes estaran sotmeses a discussió i anàlisi; Hirozaku Koreeda, Paolo Sorrentino, LászlóNemes o Jean-Luc Godard. Arrenca demà a el Cinema Club Babel amb la projecció de Un assumpte de família (Hirozaku Koreeda, 2018).

Les pròximes pel·lícules llestes per a analitzar seran el 15 de gener es debatrà El que amaga Silver Lake (David Robert Mitchell, 2018); el 22 de gener Silvio (i els altres) (Paolo Sorrentino, 2018), i Atardecer(László Nemes, 2018), el 29 de gener.

Categorías Formación