Gimnasia
»
»
»
»
»
GIMNÀSTICA RÍTMICA | María Añó sorprén a Bakú i aconsegueix una plaça per a l’Europeu de Kíev

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

foto proyecto fer maría añó
María Añó posa orgullosa amb la seua nota en maces. Foto: Projecte FER.

GIMNÀSTICA RÍTMICA | María Añó sorprén a Bakú i aconsegueix una plaça per a l’Europeu de Kíev

María Añó posa orgullosa amb la seua nota en maces. Foto: Projecte FER.

La 35a edició del Campionat d’Europa de gimnàstica rítmica celebrat aquest cap de setmana a Bakú, capital de l’Azerbaidjan, ha deixat molt bones notícies per a les representants valencianes. Polina Berezina i María Añó han realitzat un molt bon paper, destacant Añó en l’apartat de maces, on va aconseguir ficar-se entre les deu primeres classificades i tindre un lloc en l’Europeu de Kíev 2020.

La gimnasta suplent de Berezina i Añó va ser la valenciana Noa Ros

Per una part, Polina Berezina va participar en quatre categories. En la disciplina de cércol va collir 17.850 punts, en pilota va sumar 18.650, en l’exercici de maces els jutges li van donar 17.900 punts, mentre que en cinta va aconseguir 17.000 punts. D’aquesta manera, Berezina va finalitzar la competició general amb una nota de 54.400 punts en sumar-se solament els seus tres millors marques -es va deixar fóra la categoria de cinta-.

D’altra banda, María Añó no va poder tindre millor debut en un Europeu sènior. La valenciana de 16 anys va obtindre una nota de 18.225 en la disciplina de cércol, 17.250 punts en la categoria de pilota, en cinta va rebre una puntuació de 17.625 i finalment en maces va obtindre la genial nota de 20.100 que li va catapultar fins al desé lloc, sent segona suplent en la final dominical.

María Añó va fregar la final en acabar dècima (competeixen 61 gimnastes) en maces

Després de sumar les tres millors notes, la valenciana va obtindre 55.950 punts, resultat que li permet classificar-se per al Campionat d’Europa del pròxim any a Kíev, resultat més que positiu per a la prometedora gimnasta valenciana que no deixa de sorprendre.

Por Golsmedia