Automovilismo
»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Marta García buscarà el seu tercer podi en les W Sèries de Norisring

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

AUTOMOBILISME | Marta García buscarà el seu tercer podi en les W Sèries de Norisring

Aquest cap de setmana es disputarà la quarta cita de les W Sèries en Norisring, Alemanya. Marta García era la nostra representant en aquest campionat. Foto: Marta García.

La única espanyola que participa en les W Sèries va aconseguir classificar-se en tercera posició en la primera carrera, una quarta posició en la segona i una altra tercera posició en la tercera cita. Sumant d’aquesta manera un total de 35 punts al seu caseller que li col·loquen en la tercera posició de la general.

Marta va quedar tercera en l’última carrera i va ascendir a la tercera posició de la general

Com ja va comentar en l’entrevista que li realitzarem, Marta volia classificar en el Top 5, i així l’està fent, demostrant el gran potencial que té. Aquest cap de setmana buscarà un tercer podi que li acoste a les dues rivals que té per davant.

Horaris

El divendres 5 de juliol a les 10.45 i a les 14.45 tindran lloc les dues sessions d’entrenaments lliures prèvies al dia de carrera. El dissabte 6 de juliol a les 8.50 serà la sessió de classificació, mentre que les 16.10 és l’hora marcada per a l’inici de la carrera. De moment, amb l’horari que marquen, es preveu que siga una carrera en sec amb altes temperatures que rondaran els 27 el dissabte de carrera.

Categorías AutomovilismoMotor