Quin tipus de carn és millor la roja o blanca?

Segur que creus que un xuletó és pitjor que un filet de pollastre per al colesterol, perquè segons un estudi publicat en el AmericanJournal of Clinical Nutrition, no podem estar més equivocats.

Les proteïnes de les plantes són les més saludables per a controlar el colesterol

Un grup de científics del Children’s Hospital Oakland Research Institute, va sorprendre fins a a els investigadors amb el descobriment que el consum tant de carn vermella tant com d’ocells, donava com a resultat nivells més alts de colesterol en la sang que consumint una quantitat comparable de proteïnes vegetals.

Els científics esperaven que la carn vermella tingués pitjor efecte sobre els nivells de colesterol en sang que la carn d’ocells, però aquest no va ser el cas. Els seus efectes sobre el colesterol són idèntics quan els nivells de greix saturat són equivalents.

Noves pautes i aconsellen restringir la carn per complet si busques disminuir els nivells de colesterol

El consum de carn vermella s’ha tornat impopular durant les últimes dècades a causa de les preocupacions sobre la seva associació amb l’augment de les malalties cardiovasculars i el càncer.

Per aquesta raó, les pautes dietètiques s’han centrat en fomentar el consum d’ocells de corral com una alternativa més saludable a la carn vermella de manera equivocada.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]