ATLETISME | Miguel Ángel Carvajal es tenyeix d'or amb la seva cinquena medalla en el Mundial Màster

Espectacular rendiment el que està oferint l’atleta del Playas de Castellón, ja que ahir es va penjar dos ors més en el Campionat del Món Màster que s’està celebrant a Màlaga.

Tal com ja repassem, tot va començar el dijous de la setmana passada, quan Miguel Ángel Carvajal, atleta que competeix en la categoria de més de 50 anys i que és granadí de naixement però valencià d’adopció, es va imposar amb una gran solvència en la prova de 5 km marxa, fins al punt que a més va millorar la seva marca de l’any.

Fermall d’or per a un brillant campionat

Ja el dilluns va participar, i triomfar per via doble, en la prova de 10 km marxa. I és que a més d’adjudicar-se la medalla d’or a nivell personal, també es participava per equips, puntuant els tres primers de cada selecció, per la qual cosa va contribuir, a més de perquè Espanya lideri en el medaller, perquè la selecció espanyola aconseguís el primer lloc, pujant per tercera vegada al més alt del podi en aquest brillant campionat.

Però la seva espectacular actuació no va acabar aquí, ja que ahir, en la prova més dura, la dels 20 km marxa, també va aconseguir imposar-se i pujar a la primera posició del calaix tant a nivell individual com per equips amb la selecció espanyola per completar la seva ‘maneta’ d’ors aquest destacat atleta del Playas de Castellón que recentment va aconseguir dos títols de Campió d’Europa en les proves de 5 i 10 km marxa, tot això després de tornar a la competició fa tres anys després d’estar retirat durant tres dècades.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.