ATLETISME | Concha Montaner es retira després de 20 anys en l'elit i amb un gran palmarès

En la vesprada-nit d’ahir ho va comunicar la pròpia atleta a través de les seues xarxes socials, confirmant que “després de 20 anys en l’elit pose fi a una etapa molt bonica de la meua vida”.

Una de les atletes valencianes més destacades, que recentment va ser entrevistada en exclusiva per Golsmedia Sports i que just dins d’un mes rebrà a Torrent el guardó de Premi Honorífic de la categoria Atletisme que concedeix el nostre mitjà, ha anunciat que no seguirà competint.

“En el passadís sempre em sentiré com a casa”

Als seus 37 anys, la de L’Eliana afirma que “em quede amb tots els grans moments que m’ha donat aquest esport. Quatre JJOO, medalla europea, medalla mundialista… no puc demanar més”, confessant a més que “en el passadís sempre em sentiré com a casa”.

Així doncs, amb quatre participacions en els Jocs Olímpics, un bronze mundial en pista coberta, una plata europea en aquest mateix tipus d’escenari, i quasi una vintena de títols de campiona d’Espanya a les seues esquenes, la saltadora de longitud del Playas de Castellón i membre del Proyecto FER posa fi a la seua destacada carrera amb un palmarès a l’abast de molt pocs.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.